08 de juny 2010

SOLSTICI Musical


Aquest any, la Coral Cantarelus està preparant una festa grossa per celebrar el final de curs. Tot plegat durarà dos dies: el 19 i el 20 de juny. El dissabte 19 al vespre, començarà el Solstici musical, i és que, tindrem música fins ben entrada la nit. Així, ens acompanyaran la Jazzorquestra de l'Institut d'Altafulla i, després de sopar, Gato Neran i 02 seran els dos grups que s’encarregaran d’amanir la vetllada.

L’endemà, el dia 20, se celebrarà el concert de final de curs de la coral al Casal de la Riera. Primer, els petitons, que dirigeix Graciela Martínez, ens oferiran la Cantata del Follet Valent. Perquè la seva interpretació sigui rodona, alguns alumnes de l'Escola d'Art se n’encarregaran d'escenificar l'espai. Després, els més grandets, de la mà de Roser Esteban, ens interpretaran unes cançonetes que, de ben segur, no ens deixaran indiferents. Tan la primera part del concert, com la segona, ens acompanyarà el David Jiménez amb el piano i el Grup de Cambra 712 de Granollers que dirigeix Josep M. Sauret, i que, per concloure el concert, ens oferiran algunes peces.

Després, hi haurà una mica de piscolabis que els pares i mares dels cantaires hauran preparat. La Coral Cantarelus us convida a formar part d’aquesta festa inoblidable. Esperem que la gaudiu tant com nosaltres!

1 comentari: